npdwpb

Windows Phone 8.1: Uygulamalar Arasında Geçiş Yapma (Uygulama Değiştirici)

Usta bir çoklu görev yöneticisi olmak Windows Phone'unuzdaki Geri düğmesini basılı tutmak kadar kolaydır, bu da size en son kullandığınız uygulamaları gösterir. Aralarında hızlı kaydırın ve kaldığınız yerden işleme devam etmek için birine dokunun. Windows Phone'unuz hepsini sizin için hatırlar.




  • Telefonunuzun modeli ve hafızasına bağlı olarak, telefonunuzun bir kerede hatırlayabileceği uygulama sayısı sınırlıdır. Sınıra ulaştığınızda, bir süredir kullanmadığınız uygulamalar Uygulama Değiştiricisi'nde görünmez, bu nedenle geri dönmeyi istediğiniz uygulamadan fazla uzaklaşmayın.
  • En son kullanılan uygulamalar telefonu kapattıktan veya Geri  düğmesini kullanarak bir uygulamadan çıktıktan sonra Uygulama Değiştiricisi'nde görünmez.
  • Bir uygulamayla işinizi bitirdiniz ve kapatmaya hazır mısınız? Geri   düğmesini basılı tutun, sonra açık uygulama ve ekranlarınız arasında kaydırarak gezinin ve kullanmadıklarınızı kapatmak için Kapat' dokunun. 
  • Windows Phone 8.1 uygulamaları kapatmak için daha da hızlı bir yol sunar. Uygulamaları kapatmak için Geri   düğmesine basın ve bekleyin, ardından kapatmak için herhangi bir uygulamayı aşağıya doğru hızlı kaydırın.

İlgili konu



©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Hepsi 8495535263547255071

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item