npdwpb

Windows Phone 8.1: Ses Mesajlarını Denetleme

Windows Phone'unuzda sesli mesaj aldığınızda iki şey görürsünüz: Başlangıç ekranının en üstünde kısa bir süre görünen bildirim başlığı ve Telefon Kutucuğu'nda yeni cevapsız arama sayısı ile birlikte yeni sesli mesaj simgesi. Kutucuğu yeniden boyutlandırarak büyütürseniz, kimin ne zaman aradığı gibi daha kullanışlı bilgiler görürsünüz.

Büyük Telefon Kutucuğu'nda
yeni sesli mesaj bildirimi ve cevapsız arama sayısı

Telefonunuzda telesekreteri ayarlamak için

  1. Başlangıç ekranında  Telefon > Telesekreter'e  dokunun.
  2. Telesekreterinizi ayarlamak için yönergeleri izleyin.


Cep telefonu operatörünüze ve geçerli telefon tarifenize bağlı olarak, sesli mesajlarınızı liste halinde görmenizi ve yürütmenizi sağlayan görsel sesli mesaj özelliğini ayarlama seçeneğine sahip olabilirsiniz.

Telesekreterinizi arama yaparak denetlemek için

  1. Başlangıç ekranında  Telefon > Telesekreter'e  dokunun.
  2. İstendiğinde, sesli mesaj parolanızı girin.
  3. Sesli mesajlarınızı dinlemek, yeniden yürütmek, silmek ve yönetmek için sesli mesajınızdaki yönergeleri izleyin.
  4. Kapatmak için Aramayı Bitir'e dokunun.


  • Bazı cep telefonu operatörleriyle, Windows Phone'unuzdan kendi cep telefonu numaranızı arayarak telesekreterinizi denetleyebilirsiniz.
  • Telesekreteri denetlemek için farklı bir yol: Telefon > Tuş Takımı  öğesine dokunun, ardından tuş takımında 1 rakamına dokunup bekleyin.
  • Telefonunuzda görsel telesekreter ayarlanmışsa, Telefon > Diğer  > Ayarlar > Telesekreteri Ara'ya dokunarak telesekreterinizi arayın.

Görsel telesekreteri denetlemek için

  1. Başlangıç ekranında  Telefon'a dokunun.
  2. Telesekreter'e doğru çekin, ardından bir sesli mesaja dokunarak mesajı çalın. Mesajı duraklatabilir , hoparlörden çalınmasını sağlayabilir , kişiyi geri arayabilir , kişi bilgilerini görebilir  ve onu farklı bir numaradan arayabilirsiniz ya da mesajı silebilirsiniz 


  • Görsel telesekreter tüm cep telefonu operatörleri için sağlanmaz, mobil İnternet tarifenizi kullanır ve telefonunuzda başka bir adla anılıyor olabilir. Cep telefonu operatörünüz tarafından sunuluyorsa, cep telefonu tarifenizde etkinleştirilmiş olmalıdır ve cep telefonu operatörünüz bunun için fazladan ücret alabilir.
  • Cep telefonu operatörünüz için ayrı bir görsel sesli mesaj uygulaması telefonunuzda zaten yüklü olabilir ve farklı şekilde çalışabilir.

Telesekreter numaranızı değiştirmek için

Değiştirmenizin gerekmemesi için cep telefonu operatörünüz sesli mesaj numarasını otomatik olarak ayarlar. Yine de değiştirmeniz gerekirse şu şekilde yapabilirsiniz.

  1. Başlangıç ekranında  Telefon > Diğer  > Ayarlar'a dokunun.
  2. Varsayılan telesekreter numarasını kullan  seçeneğini kapatın, altındaki kutuya dokunun ve yeni telesekreter numarasını girin.

©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Hepsi 3183899454049332433

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item