npdwpb

Windows Phone 8.1: iPhone'daki Kişileri Windows Phone'a Aktarma

Yeni bir Windows Phone aldınız ama eski iPhone'unuzdaki kişilerinizi ve takvimlerinizi yeni telefonunuza nasıl aktaracağınızı düşünüyorsunuz. İşte, eski iPhone'unuzda depolanan kişileri ve takvimleri yeni Windows Phone'unuza aktarmanın yolu.



Kişilerinizi ve takvimlerinizi Google ya da Outlook.com gibi bir çevrimiçi hesapta tutuyorsanız, Windows Phone'unuzda hesabı ayarlamanız otomatik olarak senkronize edilmeleri için yeterlidir. iPhone'unuzdaki diğer öğeleri nasıl aktaracağınızı öğrenmek için, bkz. iPhone'dan Windows Phone'a geçiş.

Kişiler

iPhone'unuzda bulunan kişileri telefonunuza almanın iki yolu vardır. Yöntemlerden biri bilgisayarınızdaki Outlook'u kullanır. Diğer yöntem, kişilerinizi Excel elektronik tablosu olarak kaydetmek için iPhone'unuzdaki bir uygulamayı kullanır.

Outlook yöntemi


  1. iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın, otomatik olarak başlatılmıyorsa iTunes'u açın ve iPhone'u tıklatın.
  2. Bilgi sekmesini tıklatın, Kişileri Eşitle onay kutusunun seçili olmasına dikkat edin ve listede Outlook'u tıklatın.
  3. Tüm Kişiler'i veya Seçili Gruplar'ı seçin ve Uygula'yı tıklatın.
  4. Outlook'u Exchange'le birlikte kullanıyorsanız, iPhone'unuz iTunes'la senkronize edilir ve kişileriniz Exchange hesabınıza aktarılır. Bu kişiler, telefonunuz da dahil olmak üzere bu hesabın ayarlandığı her yerde gösterilir. Outlook'u Exchange olmadan kullanıyorsanız ne yapmanız gerektiğini öğrenin

Excel yöntemi


  1. iPhone'unuzdaki App Store'da, iPhone kişilerinizi bir Excel elektronik tablosu olarak kaydetmenizi sağlayacak bir uygulama yükleyin (böyle birkaç uygulama sağlanır).
  2. Kişilerinizi Excel elektronik tablosu olarak bilgisayarınıza kaydetmek için uygulamanın yönergelerini izleyin. Çoğu uygulama, bu aşamada dosyayı kendinize e-postayla göndermenize olanak tanıyacaktır.
  3. Bilgisayarınızda elektronik tabloyu açın ve CSV dosyası olarak kaydedin.
  4. Outlook.com'daki kişi listenize gidin ve telefonunuzda kullandığınız Microsoft hesabı ile oturum açın. Kişi alın altında, İçeri Aktarmayı Başlat'ı tıklatın ve ardından Diğer'i seçip CSV dosyasını gösterin. (Alttaki resimler)



[next]Takvimler

  1. iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın, otomatik olarak başlatılmıyorsa iTunes'u açın ve iPhone'u tıklatın.
  2. Bilgi sekmesini tıklatın, Takvimleri Eşitle onay kutusunun seçili olmasına dikkat edin ve listede Outlook'u tıklatın.
  3. Tüm Takvimler'i veya Seçili Takvimler'ı seçin ve Uygula'yı tıklatın.
  4. Outlook'u Exchange'le birlikte kullanıyorsanız, iPhone'unuz iTunes'la senkronize edilir ve takvim etkinlikleriniz Exchange hesabınıza aktarılır. Bu kişiler, telefonunuz da dahil olmak üzere bu hesabın ayarlandığı her yerde gösterilir. Outlook'u Exchange olmadan kullanıyorsanız ne yapmanız gerektiğini öğrenin

©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Kişiler 7340805800274897340

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item