npdwpb

Windows Phone 8.1: Çekilen Fotoğraf ve Videoları Otomatik Olarak OneDrive'a Kaydetme

Windows Phone'unuzda çektiğiniz fotoğrafları ve videoları yedeklemek için ayarlayın ve sonra unutun yöntemini mi arıyorsunuz?

Bunun için, telefonunuzu tüm fotoğraf ve videoları otomatik olarak (tam veya azaltılmış çözünürlükte) Microsoft OneDrive'a (eski adı SkyDrive) kaydedecek şekilde ayarlayın. Böylece, telefonunuz bir gölün karanlık sularını boylasa bile anılarınız bulutun emin ellerinde güvende olur.

Fotoğrafları ve videoları otomatik olarak OneDrive'a kaydetmek için


  1. Uygulama Listesi'nde Fotoğraflar'a dokunun.
  2. Daha Fazlası'na  dokunun ve ardından Ayarlar'a dokunun.
  3. Otomatik Yükleme'nin altında OneDrive'a dokunun.
  4. Fotoğraflar veya Videolar altında istediğiniz karşıya yükleme türüne dokunun. Düşük çözünürlük için İyi kalite veya tam çözünürlük için En iyi kalite.



  • İyi Kalite'yi seçerseniz, fotoğraf ve videolarınız mobil İnternet tarifeniz kullanılarak OneDrive'a yüklenebilir ve ücret uygulanabilir. (Wi-Fi ağına bağlıysanız, bunlar Wi-Fi üzerinden karşıya yüklenir.) En iyi kalite'yi seçerseniz, fotoğraflarınız ve videolarınız yalnızca Wi-Fi ağına bağlandığınızda yüklenir.
  • Yükleme özelliğine sahip olan yüklediğiniz uygulamalar için otomatik yüklemeyi açmak üzere Otomatik Yükleme altında Uygulamalar'a dokunun 

İlgili konular


©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Hepsi 1049850041144497968

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item