npdwpb

Windows Phone 8.1: Pod Yayınlarını Yürütme


Windows Phone'unuzda yalnızca birkaç hızlı dokunmayla favori pod yayınlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.





    Pod yayını nedir?

Telefonunuza sesli veya video pod yayınlarını almanın en hızlı yolu şu şekildedir:


  1. Uygulama Listesi'nde Pod Yayınları'na dokunun.
  2. Pod Yayınlarını Al'a doğru çekin ve arama çubuğuna bir pod yayını adı, anahtar sözcük veya akış URL'si yazın.
  3. Abone olmak istediğiniz pod yayınına dokunup bekleyin ve ardından Abone Ol'a dokunun.


Sesli veya video pod yayınını yürütmek için


  1. Uygulama Listesi'nde Pod Yayınları'na simgesi dokunun.
  2. Favoriler'e veya Koleksiyon'a doğru çekin ve aşağıdakilerden birini yapın:

    • Favoriler: Dinlemek veya izlemek istediğiniz bir pod yayını serisine dokunun, sonra yukarı veya aşağı kaydırarak bölüm listesine göz atın. İstediğiniz bölüme dokunun, ardından Yürüt'e  dokunun listedeki tüm bölümleri yürütmek için ekranın alt kısmındaki Yürüt  düğmesine dokunun. Sağlanan en yeni (veya ayarlarınıza bağlı olarak en eski) pod yayınının tadını çıkarmak için Bölümler'den Genel Bakış'a doğru çekebilir ve Yürüt'e  dokunabilirsiniz.
    • Koleksiyon: Ses'e veya Video'ya dokunun, dinlemek veya izlemek istediğiniz pod yayını serisine dokunun ve sonra da sağlanan en yeni (veya ayarlarınıza bağlı olarak en eski) pod yayınının tadını çıkarmak için Yürüt'e  dokunun. Genel Bakış'tan Bölümler'e doğru çekebilir, ardından yukarı veya aşağı kaydırarak bölüm listesine göz atabilirsiniz. İstediğiniz bölüme dokunun, ardından Yürüt'e Yürüt düğmesi dokunun listedeki tüm bölümleri yürütmek için ekranın alt kısmındaki Yürüt  düğmesine dokunun.

  3. On saniye geri atlamak için Geri'ye  veya 30 saniye ileri atlamak için İleri'ye  dokunun. Kayıttan yürütmeyi duraklatmak veya sürdürmek için Duraklat' veya Yürüt'e  dokunun.


Favori pod yayınlarınızı Başlangıç ekranına sabitleyerek bunlar için bir kısayol oluşturabilirsiniz. Bunun için koleksiyonunuza gitmeniz, bir sesli veya video pod yayını serisine dokunup beklemeniz ve sonra da Başlangıç Ekranına Sabitle'ye dokunmanız yeterlidir.


  • Pod yayınları, abone olduğunuzda favori listenize ve koleksiyonunuza otomatik olarak eklenir; aboneliğinizi iptal ettiğinizde pod yayınlarının akışı her iki yerden de otomatik olarak kaldırılır. İndirilen pod yayınları, siz onları kendiniz silene kadar koleksiyonunuzda kalır.
  • Wi-Fi veya veri bağlantısı üzerinden telefonunuza akışının yapılması için ayarladığınız ve telefonunuza indirilmeyen bölümlerin yanında akış Akış simgesi simgesi gösterilir.
  • Pod yayınlarını telefonunuza almanın diğer yolları hakkında bilgi edinmek için, bkz. Bilgisayarımı kullanarak müzik, zil sesleri ve pod yayınlarını senkronize etme.

İlgili konular



©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Müzik ve Videolar 3361746170709707479

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item