npdwpb

Windows Phone 8.1: Bilgisayarı Kullanarak Verileri Düzenleme


İster Windows Phone'unuzda bilgisayarınızı kullanarak düzenlemek istediğiniz bir Word dosyası olsun, ister bir elektronik tabloyu işe giderken incelemek için telefonunuza taşımak isteyin, Office belgelerini (ve diğerlerini) telefonunuzla bilgisayarınız arasında taşımak kolay bir işlemdir (üstelik bunun için bulutu kullanmak bile gerekmez).



  1. Telefonunuzla birlikte gelen USB kablosunu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve sonra aşağıdakilerden birini yapın:

    • Windows 7, Windows Vista veya Windows XP kullanıyorsanız, görev çubuğundan ya da Bilgisayarım kısayoluna tıklatarak Windows Gezgini'ni açın.
    • Windows 8 veya 8.1 kullanıyorsanız, Masaüstü görünümüne gidin ve görev çubuğundan Dosya Gezgini'ni açın.

  2. Windows Gezgini'nde veya Dosya Gezgini'nde, Bilgisayar (Windows 8.1'de Bu Bilgisayar) altında, telefonunuzun adını tıklatın. Office dosyalarınız Telefon / Belgeler klasöründe olacaktır
  3. Kopyalamak istediğiniz dosyayı sağ tıklatıp Kopyala'yı tıklatın. Daha sonra, dosyayı taşımak istediğiniz klasörde sağ tıklatıp Yapıştır'ı tıklatın. (Bilgisayarınızdan telefonunuza bir Office dosyası taşıyorsanız, bunu telefonunuzdaki Belgeler klasörüne yapıştırmalısınız. Dosyayı telefonunuzdaki Office Hub'ında bulabilirsiniz.)

  • Office dosyalarınızı bir alt klasöre değil doğrudan telefonunuzdaki Belgeler klasörüne kopyalamaya dikkat edin. Alt klasörlere yerleştirilen belgeler Office Hub'ında gösterilmez.
  • Mac'te, doğrudan bilgisayarınızdan belge kopyalamanızı sağlayan herhangi bir araç yoktur. Bu nedenle, Mac'iniz varsa sizin için en iyi yöntem OneDrive'ı kullanmaktır. Daha fazla bilgi edinmek için bkz. Belgeleri OneDrive ile senkronize etme
  • Windows Gezgini'ni ya da Dosya Gezgini'ni kullanarak müzik, zil sesi, resim veya video gibi diğer dosyaları da taşıyabilirsiniz. Telefonunuza içerik taşıyorsanız, daha sonra telefonunuzda bulabilmeniz için dosyayı doğru klasöre (Örneğin, müziklerinizi Müzik klasörüne, fotoğraflarınızı Resimler klasörüne) koyduğunuzdan emin olun.

Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Temel Görevler ve Başlangıç 3160512364519266112

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item