npdwpb

Windows Phone 8.1: Kişileri Yeni Telefona Aktarma

Kişilerinizi yeni Windows Phone'unuza depolandıkları geçerli yere bağlı olarak farklı yollarla aktarabilirsiniz;

Kişilerim eski telefonumda

Kişileriniz farklı bir telefondaysa, telefondaki çıkarılabilir SIM kartta veya telefon hafızasında depolanıyor olabilir. Kişileri SIM karttan içeri aktarma dahil olmak üzere seçeneklerinizi öğrenmek için, bkz. Kişileri eski telefonumdan içeri aktarma.

Kişilerim bulutta

Kişileriniz Outlook.com, Google veya Microsoft Office 365 gibi çevrimiçi bir servisin parçası olarak bulutta depolanıyorsa, telefonunuzda bu hesabı ayarladığınızda kişileriniz otomatik olarak içeri aktarılır. Nasıl yapıldığını öğrenmek için, bkz. E-posta hesabını ayarlama veya silme. Ayrıca sosyal ağ hesaplarınızdan (Facebook, Twitter veya LinkedIn) kişilerinizi telefonunuza eşitleyebilirsiniz.

Kişileriniz Windows Phone ile tamamen uyumlu olmayan bir çevrimiçi servisin parçasıysa, diğer bir seçenek de Microsoft hesabı ayarlamaktır. Kişilerinizi, e-postalarınızı ve hatta takvimlerinizi bu hesaba aktarabilir, daha sonra hesabı telefonunuzda ayarlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. Kişileri buluta senkronize etmek için Microsoft hesabımı kullanma.

Kişilerim bilgisayarımdaki Outlook'ta

Microsoft Exchange ile Microsoft Office Outlook kullanıyorsanız (iş yerinde Outlook kullanıyorsanız genellikle durum budur), kişi eşitlemeyi ayarlamak basittir. Nasıl yapıldığını öğrenmek için, bkz. E-posta hesabını ayarlama veya silme.

Outlook'u Exchange olmadan kullanıyorsanız (Outlook'u evde kullanıyorsanız genellikle durum budur), Microsoft hesabınızı Outlook'a ekleyebilir, ardından kişilerinizi Outlook'tan Microsoft hesabına aktarabilirsiniz. Daha sonra, Microsoft hesabını telefonunuza eklediğinizde, kişileriniz orada gösterilir. Nasıl yapılacağını öğrenmek için bkz. Bilgisayarımdaki Outlook'tan kişileri ve takvimleri telefonuma eşitleme.

©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Kişiler 3452599714045222335

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item