npdwpb

Windows Phone 8.1: Mağaza Önerileri Nedir? Hangi Kurallarla Çalışır?

Windows Phone'unuzda Microsoft hesabınız kullanılarak öneriler sağlanmasını kabul ettiğinizde, Windows Phone Mağazası'nda yalnızca sizin için seçilmiş olan uygulamaların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, Facebook hesabınızla öneriler sağlanmasını kabul ettiğinizde, siz ve arkadaşlarınız tarafından sevilen şeylere dayalı uygulama önerileri de alabilirsiniz.

Microsoft ve Facebook hesaplarımla önerileri kabul ettiğimde ne olur?

Microsoft hesabınızı Bing'e bağladığınızda, Microsoft, telefonunuzda ya da Xbox Music veya Bing.com gibi aynı Microsoft hesabıyla oturum açtığınız diğer yerlerde yaptıklarınıza bağlı olarak zevkleriniz ve tercihlerinizle ilgili bir fikir edinir. Facebook hesabınızı da bağlarsanız, sizin veya arkadaşlarınızın indirdiğiniz ve sevdiğiniz uygulamaları, giriş yaptığınız yerleri ve hem sizin hem de arkadaşlarınızın ilgi alanlarını göz önüne alabilir. Sizin beğendiğiniz ve arkadaşlarınızın beğenip önerdiği Facebook sayfaları, Microsoft'un önerileri sizin stilinize daha iyi uyarlamasına yardımcı olur.

Facebook Microsoft hesap bilgilerimi kullanacak mı?

Hayır. Microsoft Facebook duvarınıza hiçbir şey göndermez veya bilgilerinizi (Facebook dahil) kimseyle paylaşmaz.

Önerileri nasıl kabul edebilirim?

  1. Henüz yapmadıysanız, Microsoft hesabınızı kullanarak telefonunuzda oturum açın.
  2. Başlangıç ekranında ya da Uygulama Listesi'nde Mağaza'ya dokunun ve ardından Diğer  /Ayarlar'a dokunun.
  3. Öneriler'e dokunun.
  4. Öneriler'i açın .

Facebook hesabınızda oturum açtığınızda, bu hesabı Bing'e bağlayabilir ve hem sizin hem de arkadaşlarınızın ilgi alanları temelinde öneriler alabilirsiniz. Mağaza ayarlarında Facebook'u da kullan seçeneğini işaretleyinFacebook önerileriyle ilgili fikrinizi değiştirirseniz, işareti kaldırın.

Mağaza'da ne göreceğim?

Microsoft hesabınız uygulama önerilerini almayı kabul ettikten sonra telefonunuzda Mağaza  öğesine dokunun ve Sizin İçin öğesine doğru çekin (daha önce bildirdiyseniz burada adınızı görebilirsiniz). Daha önce satın almış veya indirmiş olduğunuz uygulama ve oyunlar temelinde, size beğenebileceğiniz uygulama ve oyunların listesi gösterilir.

Facebook hesabınızı da bağlarsanız, artı olarak  Facebook'ta siz ve arkadaşlarınız tarafından beğenilen uygulama ve oyunları kullanılarak önerilerde bulunulur.





Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Mağaza ve Uygulamalar 1018059654167483129

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item