npdwpb

Windows Phone 8.1: Kısa Mesaj (SMS) Oluştuma, Silme, Kısa Mesaja Medya Ekleme

Windows Phone 8.1'de, doğrudan Başlangıç ekranından kısa mesajlar gönderip alabilir, hatta kısa mesajda fotoğraf ve şarkı gibi şeyler de gönderebilirsiniz.






  • Cep telefonu operatörünüz kısa mesaj gönderme veya kısa mesajın içinde medya dosyaları gönderme işlemleri için ek ücret uygulayabilir. 
  • Mesajı yazar ancak göndermezseniz, otomatik olarak bir taslak kaydedilir. Daha sonra bunu düzenleyebilir, gönderebilir veya silebilirsiniz. Taslaklarınıza ulaşmak için, Mesajlaşma'da Daha Fazlası  /Taslaklar'a dokunun. 
  • Bir uygulama kullanıyorsanız (örneğin, fotoğraflara bakıyor veya şarkı dinliyorsanız) ve kısa mesajla birlikte bir dosya göndermek isterseniz, Paylaş düğmesini bulun ve ona dokunun. (Bu düğme bazı uygulamalarda sağlanmaz) Diğer bir seçenek de, Daha Fazlası  /Paylaş / Mesajlaşma'ya dokunmaktır. Bu şekilde Office belgeleri, web siteleri, kişiler, hatta konumunuz gibi her türlü öğeyi paylaşabilirsiniz.

Hızlı yazma için -dünya hızlı yazma rekortmeni- Şekille yazma (Word Flow) özelliğini kullanabilirsiniz. Bkz. Şekille yazma (Word Flow)


Yazının hazırlanmasında (Başta microsoft.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Temel Görevler ve Başlangıç 7925613844890581426

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item