npdwpb

Windows Phone 8.1: Bildirim Başlıklarını Açma, Kapama

Windows Phone'unuzda bildirim başlıklarını açtığınızda, bir uygulama veya ayarla ilgili yeni bildirim geldiğinde telefonunuzun ekranının en üstünde bir başlık gösterilir. Başlıkta bazı temel bilgiler yer alır. Bunlar bildirimin hangi uygulama veya ayardan geldiğini gösteren bir simge ve bildirimin kendisinin ilk birkaç sözcüğüdür (bu, kısa mesajın bir bölümü, e-postanın ilk satırı veya e-posta hesaplarınızdan biriyle ilgilenmeniz gerektiğini belirten bir uyarı olabilir).





Bildirim başlıklarını açma


  1. Uygulama Listesi'nde Ayarlar > Bildirimler + Eylemler'e dokunun ve sonra da listedeki bir uygulama veya ayara dokunun


  2. Bildirim Başlıklarını Göster onay kutusunu seçin.


Bildirim Sesi'ne ve sonra da duymak istediğiniz sese dokunarak, her bildirim geldiğinde çalınacak bir ses seçebilirsiniz. (Üstteki resim- Kırmızı) Daha fazla bilgi için bkz. Bildirim ayarlarını değiştirme

Başlıkları görüntüleme ve kapatma

Telefonunuzun ekranının en üstünde bir başlık gösterildiğinde, aşağıdakilerden birini yapın:

  • Doğrudan söz konusu bildirime gitmek için başlığa dokunun. (Telefonunuz kilitliyse, önce parolanızı girmeniz gerekir.)
  • Başlığı kapatmak için üzerinden çekin. Başlık kapatıldıktan sonra, bildiriminizi hızlı işlem merkezinde yine gözden geçirebilirsiniz.


Okumaya devam...

Hepsi 2692112237433100943

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item