npdwpb

Windows Phone 8.1: Microsoft Mağazası: Ödeme Yöntemleri


Windows Phone telefonunuza uygulama, müzik veya video satın almak için birkaç ödeme seçeneği mevcuttur:

  • Kredi kartları, banka kartları veya ön ödemeli kredi kartları
  • PayPal, Alipay ve INICIS dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer çevrimiçi ödeme hizmetleri
  • Microsoft hediye kartları
  • Cep telefonu faturanız

Tüm ödeme yöntemleri bütün ülkelerde kullanılamaz.

Ödeme kartları ve çevrimiçi ödeme hizmetleri

Ödeme yöntemlerinizi telefonunuzdan veya web üzerinden kart ya da çevrimiçi ödeme hizmeti ekleyerek değiştirebilirsiniz.

  • Telefonunuzda bir uygulamayı satın almadan önce ödeme yönteminizi değiştirebilirsiniz. Mağazada satın almak istediğiniz bir uygulama seçin, Satın Al öğesine ve Satın Almayı Onayla ekranında Ödeme Yöntemi Ekle veya Değiştir öğesine dokunun. Buradan başka bir ödeme yöntemine geçebilir ya da yeni bir tane ekleyebilirsiniz. 
  • Web üzerinde, Microsoft hesabı sitesindeki Ödeme konusuna gidin. Ödeme Seçenekleri'ne tıklayın ve ardından ödeme seçeneklerinden herhangi birini ekleyin, düzenleyin ya da silin. 


Microsoft hediye kartları


Microsoft hediye kartları, bir kredi kartınız olmasa bile Microsoft'dan kolayca dijital ürün ve hizmet satın almanızı sağlar. Microsoft hesabınızdaki bir hediye kartını kullandığınızda Windows Phone, Windows, Xbox Games ve Xbox Video mağazalarından uygulama, oyun, film, TV programı ve daha birçok ürün satın alabilir ve indirebilirsiniz.

Microsoft'tan Windows Phone Mağazası, Windows Mağazası veya Xbox Mağazası uygulama, oyun ve müzikleri gibi içerikler almanız için birisi size Microsoft hediye kartı verdiyse, bu kartı Windows Phone aygıtınızda veya Microsoft hesabınızla çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz.

Bir hediye kartını telefonunuzda kullanmak için Uygulama Listesi içinde Cüzdan /Ekle/Microsoft Hediye Kartı Ekle öğesine dokunun.



Bir hediye kartını çevrimiçi kullanmak için Microsoft hesabı sitesindeki Ödeme Seçenekleri bölümüne gidin. Microsoft hesabı/Kartı Kullan öğesine dokunun ve ardından yönergeleri izleyin.

Cep telefonu faturası (Türkiye'de henüz kullanılamıyor)

Bazı cep telefonu operatörleri mobil ödemeleri kullanarak uygulama satın alımlarını cep telefonu faturanıza yansıtmaya izin verir. Bu özellik mevcutsa ilk kez bir uygulama satın aldığınızda varsayılan olarak etkinleştirilir. Satın alma işleminden önce bu seçeneği dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Mağazada satın almak istediğiniz bir uygulama seçin, Satın Al öğesine ve Satın Almayı Onayla ekranında Ödeme Yöntemi Ekle veya Değiştir öğesine dokunun.

Bu yöntemi destekleyen Ülke/Operatörlerin sürekli güncellenen bir listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yazının hazırlanmasında (Başta microsoft.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Hesaplar ve Ödemeler 7608180929621398364

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item