npdwpb

Windows Phone 8.1: iTunes Kolleksiyonunuzu Telefonunuza Kopyalama

Tunes koleksiyonunuza takılı kaldığınızı mı hissediyorsunuz? Endişelenmeyin, koleksiyonunuzu Windows Phone'unuza taşıyabilirsiniz. Windows 8 veya Windows 7 çalıştıran bir bilgisayarınız ya da bir Mac'iniz varsa, iTunes müziğinizi Masaüstü için Windows Phone uygulamasını kullanarak telefonunuza kopyalayabilirsiniz. Windows Vista veya Windows XP kullanıyorsanız Windows Gezgini'ni kullanarak müziğinizi kopyalayabilirsiniz.


İster masaüstü için Windows Phone uygulamasını ister Windows Gezgini'ni kullanın, yalnızca dijital hak yönetimi (DRM) ile korunmayan müzik dosyalarını kopyalayabilirsiniz.

Windows 8 veya Windows 7 çalıştıran bir bilgisayarınız varsa

Masaüstü için Windows Phone uygulaması, Windows kitaplıklarınızda veya iTunes kitaplığınızda müzik arayabilir ve eşitleyebilir. Tek yapmanız gereken, bir ayarı iTunes müziğinizi telefonunuzla eşitlemeye başlayın olarak değiştirmektir.

iTunes kitaplığınızı masaüstü için Windows Phone uygulamasında kullanmak için


  1. Masaüstü için Windows Phone uygulamasında Ayarlar'ı tıklatın.
  2. Müzik, video ve daha fazlasını şuradan eşitle altında iTunes'u seçin.

Artık masaüstü için Windows Phone uygulamasında iTunes kitaplığınızı Windows Phone'unuza kopyalayabilirsiniz.

Windows Vista veya Windows XP çalıştıran bir bilgisayarınız varsa

Windows Gezgini (bazı Windows sürümlerinde Dosya Gezgini olarak adlandırılır), telefonunuzdaki Müzik klasörü ile bilgisayarınızdaki iTunes kitaplığı klasörü arasında dosyaları kopyalayıp yapıştırmanızı veya sürükleyip bırakmanızı sağlar.

Dosyaları taşımak için Windows Gezgini'ni kullanma hakkında daha fazla bilgi için, bkz. Bilgisayarımı kullanarak müzik, zil sesleri ve pod yayınlarını eşitleme.

Mac'iniz varsa

Mac'inizde, App Store'u açın ve Windows Phone'u arayın. Ardından Mac için Windows Phone uygulaması'nı indirin ve müziğinizi eşitlemeye başlayın.

Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Senkronizasyon 2645263616022278286

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item