npdwpb

Windows Phone 8.1: Cüzdan

Kredi kartları, üyelik kartları ve kuponlar gibi normalde cebinizde veya el çantanızda taşıyacağınız birçok şey artık dijital olarak Windows Phone Cüzdanınızda depolanabilir. Cüzdanınıza yeni öğeler ekleyebilir ve alışverişlerinizde koruma sağlamak için Cüzdan PIN'i ayarlayabilirsiniz.

Telefonunuz en yeni Windows Phone sürümü olan Windows Phone 8.1 çalıştırıyorsa, Cüzdanınıza etkinlik biletleri, yolcu biletleri gibi başka öğeler de ekleyebilirsiniz. E-postanın .mswallet uzantılı bir eki olup olmadığına bakın ve varsa eke dokunarak Cüzdanınıza ekleyin. Bazı uygulamalar sizin için Cüzdanınıza öğeler ekleyebilir ve bir öğenin kullanılabileceği yere yaklaştığınızda veya bir kuponun süresi dolmak üzere olduğunda anımsatıcılar gösterilmesini bile ayarlayabilirsiniz.

Windows Phone 8.1, Cüzdan

Cüzdanınıza koyabileceğiniz öğelerden bazıları:


  • Kredi veya banka kartları Windows Phone Mağazası'nda uygulama ve oyun satın alın veya yalnızca kart hesap bilgilerinizi izleyin. Ayrıca, servis sağlayıcınız ve telefonunuz desteklerse, mağazalarda NFC alışverişi yapmak için kredi veya banka kartları ayarlayabilirsiniz. (Bu özel, güvenli bir SIM kart gerektirir.)
  • Yolcu biletleri Havaalanında veya otobüs terminalinde yolcu biletinizi gösterin ve taratın.
  • Etkinlik biletleri – Konserlerde, spor karşılaşmalarında ve daha birçok yerde biletleri gösterin ve taratın.
  • Mağaza kartları– Markette veya sevdiğiniz restoranda mağaza kartlarınızı gösterin ve taratın.
  • Üyelik kartları Kitaplıkta kitap ödünç alın, spor salonuna girin ve daha birçok durumda bunları kullanın.
  • Kuponlar Bing fırsatlarınızı ve diğer kuponlarınızı izleyin.
  • Windows Mağazası ve Xbox hediye kartları Windows Phone Mağazası'nda uygulama ve oyun almak için Windows Mağazası ve Xbox hediye kartlarınızı kullanın. (Bunları Windows Mağazası'nda ve belirli Xbox mağazalarında da kullanabilirsiniz.)



Daha fazla bilgi için Cüzdan SSS konusunu gözden geçirin.

Okumaya devam...

Mağaza ve Uygulamalar 406651242991071352

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item