npdwpb

Windows Phone 8.1: Twitter veya LinkedIn Hesabı Ayarlama


Arkadaşlarınızın ve kişilerinizin tweet'lerini ve gönderilerini doğrudan Kişiler Hub'ından görmek ister misiniz? Bunun için Twitter veya LinkedIn hesabınızı telefonunuza eklemeniz yeterli olur.

Yine de, telefonunuza eklemeden önce, hesaplarınızı telefonunuzda oturum açarken kullandığınız e-posta adresini ve parolayı kullanarak Microsoft hesabınıza bağlamanız gerekir. Henüz kayıt olmadıysanız Twitter veya LinkedIn hesabınızı eklemeden önce bunu yapmanız gerekir.

  1. Başlangıç'ta  Kişiler > Diğer  > Ayarlar'a dokunun.
  2. Kişileri Ekle'ye ve sonra da Hesap Ekle'ye dokunun.
  3. Twitter veya LinkedIn'e dokunun, sonra da Bağlan'a dokunun. Twitter veya LinkedIn hesabınızı Microsoft hesabınıza bağlayabileceğiniz bir web sayfasına yönlendirilirsiniz.
  4. Twitter veya LinkedIn'e yönelik kullanıcı adınız ve parolanız ile (Microsoft hesabınıza yönelik kullanıcı adınız ve parolanız ile değil) oturum açın. Kişileri Ekle ekranına geri dönersiniz ve yeni hesabınızın senkronizasyonu başlatılır.

    
  • Microsoft hesabınıza bir Twitter ve bir LinkedIn hesabı bağlayabilirsiniz. Telefonunuzda hangi Twitter veya LinkedIn hesabının görüneceğini değiştirmek isterseniz, önce var olan hesabı telefonunuzdan silin. Bu işlem, hesabınız ve Microsoft hesabınız arasındaki bağlantıyı kaldırır. Daha sonra diğer Twitter veya LinkedIn hesabını telefonunuza ekleyin ve bu hesabı bağlamak için adımları uygulayın.
  • Twitter'da fotoğraf paylaştığınızda, bu fotoğraf OneDrive'ınızdaki bir genel klasörde depolanıp bağlantısı Twitter'da paylaşılır.

©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Mağaza ve Uygulamalar 1550404130016385874

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item