npdwpb

Windows Phone 8.1: Kişiler Hub'ı Nedir?

Windows Phone'daki Kişiler Hub'ı bir dijital adres defterinden fazlasıdır. Size önemli bilgileri göstermek için karmaşayı ortadan kaldırırken, değer verdiğiniz kişilerle iletişimde kalmanıza yardımcı olur.

Windows Phone'da Kişiler Hub'ı

Kişiler Hub'ındaki bölümler:


  • Kişiler: Aramak, mesaj göndermek, sohbet etmek, e-posta göndermek veya sosyal güncellemelerini görmek için bir ada dokunun. Listeyi daha yönetilebilir hale getirmek için filtreler ayarlayın; listenin üstündeki Gösteriliyor öğesine dokunmanız yeterlidir. Filtrelenmiş kişileri arama yaparak yine bulabilirsiniz.
  • Yenilikler: Burada tüm kişilerinizin Facebook, Twitter ve LinkedIn'den alınan son güncellemelerine göz atabilirsiniz. Gönderi, tweet ve resimlerin oluşturduğu çığdan kurtulmak mı istiyorsunuz? Hiç sorun değil. Hangi bilgileri göreceğinizi Kişiler ayarlarından seçebilirsiniz.
  • Odalar ve Gruplar: Odalar ve Gruplar bölümüne gidin ve buradan yenilerini oluşturun. Sohbet başlatmak için bir odaya dokunun ya da takvime, notlara veya fotoğraf albümüne göz atın. Bunun yerine, üyelerle ilgili yenilikleri görmek veya onlara hızlı bir grup e-postası veya mesajı göndermek için bir grubu açabilirsiniz.

Başlangıç ekranına kişi, oda veya grup sabitlerseniz, Canlı Kutucuklar yeni güncellemeleri ve mesajları gösterir.

İlgili konular



©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Kişiler 447167369275650464

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item