npdwpb

Windows Phone 8.1: Takvimleri Senkronize Etme

Windows Phone takvimlerinizin tümünü aynı yere yerleştirir ve bunları otomatik olarak senkronize eder; böylelikle farklı takvimlerden gelebilecek notları tek bir takvimde takip edebilirsiniz.

Microsoft hesaplarını ve Microsoft Exchange hesaplarını senkronize etme

Telefonunuzda Microsoft hesabı veya Microsoft Exchange hesabına (genelde işte kullanılır) yönelik takvimi görmek için hesabı ayarlamanız yeterlidir. Kişileriniz ve e-postanızla birlikte takvimler de otomatik olarak gösterilir ve telefonunuz aşağıdaki etkinlikleri senkronize eder (bu ayarlar değiştirilemez):

  • Geçmiş iki haftanın tek tek (tekrarlanmayan) etkinlikleri.
  • Gelecekteki tek tek tüm etkinlikler.
  • Tekrarlama düzeni son iki hafta içine veya herhangi bir gelecek tarihe denk gelen, tüm tekrarlanan etkinlikler.

Telefonunuzdaki görev listesi, görevleri oluştururken kullandığınız hesaba bağlı olarak, Microsoft hesabınızla veya Outlook görev listenizle otomatik olarak senkronize edilir.


Bilgisayarınızda Outlook'u Exchange olmadan mı kullanıyorsunuz? Takvimi telefonunuza senkronize edemezsiniz ancak içeriğini bir Microsoft hesabına taşıyabilir, sonra da bu hesabı telefonunuza senkronize edebilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için, bkz. Outlook Takviminizi Windows Phone'a senkronize etme.

Google ve iCloud hesaplarını senkronize etme

Telefonunuzda bir Google veya iCloud hesabının takvimini görmek için hesabı ayarlamanız yeterlidir. Kişileriniz ve e-postanızla birlikte takvimler de otomatik olarak gösterilir ve telefonunuz aşağıdaki etkinlikleri senkronize eder (bu ayarlar değiştirilemez):

  • Geçmiş iki haftanın tek tek (tekrarlanmayan) etkinlikleri.
  • Gelecek altı ayın tek tek tüm etkinlikleri.
  • Tekrarlama düzeni son iki hafta içine veya gelecek altı ay içine denk gelen, tüm tekrarlanan etkinlikler.

       
  • Birden çok Google takvimini telefonunuza senkronize etmek mi istiyorsunuz? Bilgisayarınızda, Google Takvimi Eşitleme Seçimi'ne gidin, Google hesabınızla oturum açın ve eşitlemek istediğiniz takvimleri seçin.
  • Google veya iCloud hesabınızdan her şeyi (e-posta, kişiler ve takvimler) eşitlemek istemiyorsanız, Ayarlar > E-posta+Hesaplar'a gidin, değiştirmek istediğiniz hesaba dokunun ve Eşitlenecek İçerik altındaki onay kutularını işaretleyin veya temizleyin.

Facebook etkinliklerini senkronize etme

Facebook etkinliklerinizi senkronize etmek için, telefonunuza Facebook uygulaması yüklenmiş olmalıdır. Bunu yükledikten sonra, senkronizasyon ayarlarını uygulamanın içinden yapılandırabilirsiniz.

İlgili konular



©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Hepsi 7902993494320061494

Yorumlar

Arşiv

Twitter

Facebook

item