npdwpb

Android veya iPhone'dan Windows Phone'a geçiş

Sonunda kararınızı verdiniz ve tamamen yeni türde bir akıllı telefon denemeye karar verdiniz; tebrikler!

Windows Phone kolayca alışılacak şekilde tasarlanmasına rağmen, bazı şeyler ilk bakışta yabancı gelebilir. Burada bazı temel noktaları inceleyeceğiz; daha fazlasına ihtiyacınız olursa sitedeki diğer yazılara özellikle "Temel Görevler ve Başlangıç" etiketine sahip yazılara gözatmanızı öneririm. Diğer ayrıntılı ipuçları için Windows Phone ipuçları ve püf noktaları'na bakın.

Yanımda neleri getirebilirim?


Önemli öğelerinizin çoğunu (kişiler, takvimler, müzik, belgeler ve fotoğraflar) Windows Phone'unuza aktarabilirsiniz.

Öğelerinizi eski telefonunuzdan nasıl alacağınızı öğrenmek için şu konulardan birine göz atın:


Farklı olan ne?




  • Sense ve Tasarruf. Telefon deneyiminizde ince ayarlar yapmak için yerleşik Sense ve Tasarruf uygulamalarını kullanın: veri kullanımınızı izlemek için Akıllı Veri (Data Sense); ücretsiz kablosuz internet'e bağlı kalmak ve Wi-Fi parolalarını girerek zaman kazanmak için Wi-Fi Sense (Akıllı Veri); pilin sürpriz bir şekilde aniden tükenmesi durumuyla asla karşılaşmamak için Pil Tasarrufu ve telefonunuzda nelerin yer kapladığını görmek için Akıllı Depolama (Storage Sense)


  • Yerleşik kullanışlılık. Windows Phone, eski telefonunuzda kullandığınız uygulamaların çoğuna sahiptir.  Ayrıca, yerleşik pek çok ekstra özelliğe de sahiptir. Yalnızca birkaçını söylemek gerekirse: telefonunuzda ne yapıyor olursanız olun, hızlı işlem merkeziniz en önemli ayarlarınızı ve bildirimlerinizi bir çekme hareketiyle önünüze getirir; Çocuk Odası telefonunuzda çocuğunuzun sizin seçtiğiniz şeylerle oynayabileceği bir yerdir ve Microsoft Office Mobile ise yolculukta ofisinizin yerini doldurur.


©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Temel Görevler ve Başlangıç 6518863685752584272

Twitter

Facebook

item