npdwpb

Windows Phone 8.1'i nasıl alırım?

Windows Phone 8.1, seveceğiniz her türlü yeni ve havalı özellik ve geliştirmeyle dopdoludur. En son telefon yazılımımızı iki yolla alabilirsiniz.

Yeni bir telefonla

Önümüzdeki aylarda (24 Haziran'dan sonra) Windows Phone 8.1'in yerleşik olarak sunulduğu çok sayıda yeni telefon piyasaya sunulacak. Hangi yeni telefonlara Windows Phone 8.1'in önceden yüklendiğini ve hangilerinin bölgenizde sağlandığını öğrenmek için, Telefonlar bölümünü gözden geçirin.

Kullandığınız telefonunuzu güncelleme

Microsoft, şu anda Windows Phone 8 çalıştıran telefonlara Windows Phone 8.1 yazılım güncellemesinin sağlanması için dünyanın her yanındaki telefon üreticileri ve cep telefonu operatörleriyle birlikte çalışıyor. Güncellemenin kullanıma sunulması, telefonunuzun modeline, bölgenize ve cep telefonu operatörünüze göre değişir. Ama kaygılanmayın. Telefonunuz için güncelleme sağlandığında, bu size telefonunuzdan bildirilir. Daha fazla bilgi için bkz. Telefon yazılımımı nasıl güncellerim?


Nokia Lumia telefonunuz mu var? Telefon modelinize yönelik güncellenmiş yazılım olup olmadığını görmek için Nokia web sitesini gözden geçirin.

İlgili konular




©
© Yazının hazırlanmasında (Başta windowsphone.com olmak üzere) büyük oranda Microsoft kaynaklarından yararlanılmıştır

Okumaya devam...

Temel Görevler ve Başlangıç 95742785648984330

Twitter

Facebook

item